25 Kasım 2016 Cuma

MANGOLIA OREOLU

MAGNOLIA OREOLU
1 litre süt
1 yumurta sarısı
3 yemek kaşıgı mısır nişastası
2 yemek kaşıgı un
1 paket vanilya
1 çay bardagı toz şeker
1 paket vanilyalı pasta kreması
Ara katı için
16 adet oreo
Süs için :Nane ve çilek

Yapılışı
Toz halindeki pasta kreması hariç tüm malzemeler bir tencerede çırpılır ve karıştırarak kıvam alana kadar  pişirilir.
Altı kapatılıp ara ara cırpıcı ile karıştırarak kabuk tutmadan soğuması beklenir.
Soğuyan muhallebimize toz halinde bir paket vanilyali pasta kreması eklenir ve mikser ile çırpılır.
Rondodan cekilen oreolar kat kat  kullanilir.
Bir kat mangolia  bir kat oreo .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder