1 Mayıs 2015 Cuma

PİZZA KEK

Pazar sabahları kahvaltı için güzel bir ikramlık
Malzemeler:4 yumurta
1 su bardagı süt
2 su bardagı un
1 paket kabartma tozu
bir çay kaşıgı tuz (tuz oranını içine eklediginiz malzemelerle oranlayın .ama hamuru tutzsuz olmasın)
1 su bardagı kaşar rendesi
Ve şarküteri olarak  dolabınızda ne varsa sucuk ,salam , pastırma  kokteyl zeytinler  minik minik dograyıp hamurumuza katın. yagladıgınız kek kalıbı veya tepsi  fark etmez   harcı kalıba alın ve 175 derece fırında kontrollu pişirin . Ve fırından cıktıktan sonra  bir müddet sogumasını bekleyin içinde ki kaşarın soguması gerekiyor.
  tarifte yağ kullanmıyorum .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder