1 kilo Minik bıldırcın patlıcan(bulabilirseniz tabi 😊)
2 baş kuru soğan piyazlik dograyın
4 _ 5 Domates küp dogranir
Bir baş sarımsak piştigi icin kokmaz korkmayin 😄
Tuz , karabiber.bir tutam toz şeker.
1 kahve fincanı zeytinyag
2 yemek kaşıgı Elma sirkesi
Patlicanları saplarından ayırmadan bütün kabuklarını soyun ve tuzlu suda bekletin.
Bu arada tencereye Soğanlari piyazlik dograyin koyun
Üzerine sularini sıktıgınız patlicanlari koparmadan uzunlugundan ordatan kesin uzun uzun kesik olucak.
Onlari soganlarin uzerine dizin.
Domatesleri, sirkeyi , sarimsakları, zeytinyağı, tuzu ilave edip pişirin .
Piştikten sonra sogumadini bekleyin maydanoz ve karabiber serpin..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder